Aktivnosti za kompanije i organizacije
U sklopu imanja, pored restorana na raspolaganju vam je i multifunkcionalni prostor sa svom potrebnom tehnikom za poslovne sastanke, konferencije, događaje i “team building” okupljanja do 100 ljudi, sa pogledom na park i volijeru sa ukrasnim pticama.

Ništa tako ne puni baterije kao promena mesta sastanka, konferencijskih okupljanja, biznis planiranja. “Team building” je kreativniji i produktivniji, ako radu dodamo i prijateljsko takmičenje u pecanju ili spremanju hrane. Rasterećeni uslovima kancelarijskog pritiska, veštačkog svetla, zatvorenog prostora, sa malo kiseonika u eko zoni osetiće dobrobit prirode i na biznis ideje, na promenu percepcije, osećaja zajedništva i poverenja. Kada se okupe oko trpeze i otkriju prave ukuse i istinsku ljubav, ljubav prema hrani. Iz EkoPark-a Beograd poneće kompletan energetski paket, koji oslobađa od svakodnevnog stresa.

Očvrsnite svoju vezu unutar tima, kroz zajednička iskustva i doživljaje, da bi kasnije dobru energiju i timski duh primenili i na radnom mestu.

PONUDA ZA FIRME