Aktivnosti za decu
Vaše dete možda zna da igra igricu farma na telefonu, ali da li je nekada uživo videlo kravu ili koze?

Mnogo gradske dece nema priliku da razume život i aktivnosti na selu, bude u kontaktu sa zemljom, zavoli životinje. Naučite ih da od malih nogu vole prirodu i uživaju u njoj, pružite im nova edukativna iskustva na zabavni način. Naučiće da jašu konja, družiće se sa domaćim životinjama na našoj farmi (naučno je dokazano da se ljudi pored životinja bolje osećaju), igraće se u prirodi, učestvovaće u kreativnim radionicama, braće voće i učiti o čarima života na selu.

Proslave dečjih rođendana EkoPark BEOGRAD
Proslava dečjih rođendana na imanju EkoPark Beograd podrazumeva korišćenje brojnih sadržaja na našem imanju koje se prostire na 7 hektara. Od brojnih sadržaja za decu i odrasle izdvajamo: jahanje konja, mini ZOO vrt sa ukrasnim pticama, dve dečje igraonice na otvorenom, dečja kreativna radionica u zatvorenom prostoru, pecanje riba, jezero, ribnjak sa ukrasnim ribama, kafić pored jezera, bar na otvorenom i još mnogo toga.

Proslave rođendana su po dogovoru sa našim dragim gostima praćene i podržane profesionalnim animatorima i zaposlenima koji brinu o bezbednosti dece i pomažu im u kreiranju njihovih igara. Profesionalno osoblje restorana Vam stoji na usluzi da Vašim gostima pruži prestižno iskustvo i doživljaj jedinstven u gradu

Po Vašoj želji je moguće prilagoditi neku od naših osnovnih ponuda Vašim željama, posebnim zahtevima gostiju sa određenim režimima ishrane, kao i Vašem dostupnom budžetu i planiranom broju gostiju. Ukoliko želite da našu ponudi prilogodimo nekom specifičnom zahtevu, molimo Vas da budete slobodni da iznesete svoj predlog i mišljenje, a mi ćemo vrlo rado sagledati mogućnost za prilagođavanje naše ponude.

Za proslavu rođendana u trajanju od preko 3 sata kako je predviđeno paketima, za svaki naredni sat se doplacuje ukupno 40 EUR po satu za korišćenje sale restorana i dečje igraonice sa animatorom. Tokom dodatnog boravka preko 3 sata, dodatno se naplaćuju pića prema cenovniku restorana.

Ostale porodične i poslovne proslave, krštenja, svadbe, korporativni skupovi, kongresi, team building i druge proslave se dogovaraju posebno, u skladu sa Vašim željama, u odnosu na planirani broj gostiju i korišćenje određenih sadržaja.

U nastavku možete pogledati naša 3 osnovna paketa za proslavu rođendana za Vaše najdraže mališane.

Cenovnik ostalih aktivnosti koje možete korititi tokom slavlja dečjih rođendana kod nas:
- Jahanje konja, manji krug : 300 din - Jahanje konja veći krug (do jezera) : 500 din - Pecanje u jezeru po osobi dnevna karta : 500 din - Paket hrane za hranjenje životinja : 120 din - Zip Line 2 spusta : 100 din - Korišćenje kućice na drvetu u trajanju od 1h : 6.000 din

Kontakt i rezervacije: Vesna Ivanov, telefon 063/11-48-901 , e mail: vesna.ivanov@ekopark.rs